Tallers de cuina per a nens

Voleu fer una festa d’aniversari diferent? Portem tot el necessari per que els vostres fills i els seus convidats siguin ”petits chefs” per un dia. Farem cupcakes, popcakes, galetes o pastissos que ells mateixos decoraran i després podran menjar-se i quedar-se amb un bon record.

Llegir més ...

Classes de cuina

CRISCOOKS també li ofereix la possibilitat de donar-li classes de cuina a casa seva particulars o perquè no?, reunir-se un grup d’amics per aprendre d’una manera amena i divertida, a fer cuina japonesa o vegetariana o pastissos o pa... i desprès menjar-se allò que han preparat.

Llegir més ...

Elaboració de menús setmanals a domicili

Avui en dia moltes famílies i gent que treballa moltes hores, tenen poc temps per dedicar-li a programar els àpats familiars i acaben menjant en qualsevol lloc, ràpid i de qualsevol manera. A Criscooks sabem de la importància que té l’alimentació en la salut i benestar de les persones i per això us posem a la vostra disposició un servei integral per que vosaltres quan arribeu a casa us trobeu a la nevera uns menús equilibrats adaptats a les vostres necessitats i gustos llestos per menjar. Per suposat amb els millors ingredients i cuinats a la vostra pròpia cuina.

Com funciona?

Us poseu en contacte a traves de la web o del telèfon i us faré una primera visita, totalment gratuïta, on omplirem un formulari amb els gustos i necessitats de cada membre de la família, intoleràncies, al·lèrgies etc. A partir d’aquí, us farem una proposta, que pot ser d’un cop a la setmana entre 4 i 6 hores per una família de 4-5 membres, per fer-vos la compra i cuinar a casa vostra una sèrie d’àpats, adaptats a les vostres necessitats, que trobareu degudament etiquetats i envasats a la nevera o congelador, llestos per escalfar i menjar.

Els menús que us proposarem inclouran pasta, llegums, arros, verdura i alguna sopa pels entrants i aus, peix, porc o vedella pels segons d'aquesta manera al final de la setmana haureu menjat d'una manera molt equilibrada.

Aquests menús aniran variant sobre aquestes bases i també depenent de l'estació del any (freds o calents) i dels productes de temporada. Sempre tindran en compte si feu esport o si algú esta a dieta... i pels nens uns menús equilibrats, sans i divertits que els encantaran.

Llegir més ...

Servei de Chef a Casa

Reunir-se amb un petit grup d’amics o familiars a casa i preparar un bon àpat al gust de tots (nens i adults) pot ser molt divertit però dóna molta feina. Nosaltres et podem ajudar i que tu puguis estar tranquil·lament a casa pels teus convidats en un ambient molt més relaxat.

Com funciona?

Et faig una primera visita, totalment gratuïta, on segons els vostres gustos i expectatives us faré una proposta de sopar o dinar adaptada a les vostres necessitats. El dia assenyalat, Criscooks vindrà a casa vostra amb tots els ingredients necessaris per preparar un bon àpat. Si voleu també podem oferir la possibilitat de servir-lo o senzillament ho deixo tot emplatat a la cuina llest per servir. Vosaltres només sereu els amfitrions perfectes.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS