Elaboració de menús setmanals a domicili

Avui en dia moltes famílies i gent que treballa moltes hores, tenen poc temps per dedicar-li a programar els àpats familiars i acaben menjant en qualsevol lloc, ràpid i de qualsevol manera. A Criscooks sabem de la importància que té l’alimentació en la salut i benestar de les persones i per això us posem a la vostra disposició un servei integral per que vosaltres quan arribeu a casa us trobeu a la nevera uns menús equilibrats adaptats a les vostres necessitats i gustos llestos per menjar. Per suposat amb els millors ingredients i cuinats a la vostra pròpia cuina.

Com funciona?

Us poseu en contacte a traves de la web o del telèfon i us faré una primera visita, totalment gratuïta, on omplirem un formulari amb els gustos i necessitats de cada membre de la família, intoleràncies, al·lèrgies etc. A partir d’aquí, us farem una proposta, que pot ser d’un cop a la setmana entre 4 i 6 hores per una família de 4-5 membres, per fer-vos la compra i cuinar a casa vostra una sèrie d’àpats, adaptats a les vostres necessitats, que trobareu degudament etiquetats i envasats a la nevera o congelador, llestos per escalfar i menjar.

Els menús que us proposarem inclouran pasta, llegums, arros, verdura i alguna sopa pels entrants i aus, peix, porc o vedella pels segons d'aquesta manera al final de la setmana haureu menjat d'una manera molt equilibrada.

Aquests menús aniran variant sobre aquestes bases i també depenent de l'estació del any (freds o calents) i dels productes de temporada. Sempre tindran en compte si feu esport o si algú esta a dieta... i pels nens uns menús equilibrats, sans i divertits que els encantaran.